Πληροφορίες

Η Νίκη Μαργαρίτη είναι βιοτεχνολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Μοριακή Μικροβιολογία,  στην Βιομηχανική Χημεία και επίσης είναι κάτοχος Msc.  in Genetic  καθώς και υπ. Διδάκτορας Μοριακής Βιολογίας- Γενωματικής.
Έχει πάθος με τη Bιολογία και την Χημεία και το διοχετεύει στην προγύμναση παιδιών  Λυκείου που στοχεύουν στην εισαγωγή τους σε ιατρικές σχολές, αλλά και σε παιδιά που έχουν επιλέξει το μάθημα της Bιολογίας γενικής παιδείας. Μέχρι τώρα δεκάδες μαθητές της φοιτούν ή έχουν ήδη αποφοιτήσει από τις ιατρικές, οδοντιατρικές, φαρμακευτικές και κτηνιατρικές σχόλες, άλλα και από τις πολυτεχνικές και νομικές σχόλες της χώρας.

Έχει συγγράψει εκπαιδευτικά βιβλία  Bιολογίας Ομάδας Θετικού Προσανατολισμού (το ένα δίτομο) τα οποία κυκλοφορούν από τον Εκδοτικό Οίκο Λιβάνη και βρίσκεται στη διαδικασία έκδοσης άλλων δύο καθώς  και δύο βιβλίων Χημείας για το λύκειο. Επίσης έχει αναλάβει την επιμέλεια ενός εκπαιδευτικού βιβλίου Βιολογίας για την Α’ Λυκείου (Βιολογία Ανθρώπου) γραμμένο από επίλεκτη ομάδα αριστούχων νεαρών ιατρών (Συγγραφείς: Καλλιόπη Παντελιά, Γιάννης Γρηγορόπουλος, Μαρία Καπούνη,  Ανδριανή Μαργαρίτη, Εμμανουέλα Παντελιά, Μαίρη Κωνσταντάκη).

Δραστηριοποιείται κυρίως στα νησιά Σύρο και Νάξο.
Σε αυτό το ιστολόγιο δημοσιεύονται διαγωνίσματα, ασκήσεις, παλαιότερα θέματα πανελληνίων εξετάσεων λυμένα και άλλα εκπαιδευτικά βοηθήματα για καθηγητές και υποψηφίους στα μαθήματα της Βιολογίας και της Χημείας.
Μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μαζί της στο
6977625375 ή στο
nikoletta.margariti@gmail.com

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Πληροφορίες

Απάντηση

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s